«Ο Ολυμπιακός θα δυσκολέψει την Μπάρτσα»

Gazzetta team
«Ο Ολυμπιακός θα δυσκολέψει την Μπάρτσα»
Ο Νίκος Ζήσης δεν θεωρεί την Μπαρτσελόνα φαβορί για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως φαβορί στα χαρτιά είναι και η ΤΣΣΚΑ, αλλά κανείς δεν μπορεί να ποντάρει εναντίον του Ζοτς.

Αποσπάσματα της συνέντευξης του στην εφημερίδα «Πρωταθλητής»:

Υποτιμήσατε τον Ολυμπιακό και υπερτιμήσατε το πλεονέκτημα έδρας;

Ξέραμε πως θα είχαμε δύσκολο έργο. Είχε βελτιωθεί πολύ ο Ολυμπιακός και έκανε σπουδαία δουλειά στους τελευταίους αγώνες. Κανείς δεν τον περίμενε τόσο καλό και δεμένο. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τί συζητούσατε πριν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό;

Αυτό που συζητά όλη η Ευρώπη! Πως για να τους κερδίσουμε πρέπει να «φτύσουμε αίμα». Ξέραμε πόσο δύσκολο ήταν.

Τι βλέπεις στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα;

Είναι ανοιχτός ημιτελικός. Αν δεν το αναλύσεις, πιστεύεις πως η Μπάρτσα είναι φαβορί. Δεν ισχύει αυτό όμως. Είναι ένα νοκ άουτ ματς και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός θα δυσκολέψει την Μπαρτσελόνα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να σταματήσει τον Ναβάρο;

Αν κάνει τη ζημιά μόνο ο Ναβάρο μπορεί να μη του στοιχίσει. Δεύτερος πόλος της ομάδας είναι ο Λόρμπεκ και μετά οι υπόλοιποι ψηλοί. Ποστάρουν καλά και έχουν εξαιρετικές αποστάσεις.

Η άποψή σου για το Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας;

Φαβορί στα χαρτιά είναι η ΤΣΣΚΑ. Ποιος θα ποντάρει εναντίον του Ομπράντοβιτς και του Παναθηναϊκού σε Final 4 όμως; Δεν μπορείς να τον ξεγράψεις. Θα παρουσιαστεί καλά προετοιμασμένος ο Παναθηναϊκός και θα χρειαστεί πολύ το περιφερειακό σουτ εκείνο το βράδυ. Πρέπει να ελέγξει το ριμπάουντ και να σταματήσει τη δημιουργία των Ρώσων.