«Έρωτας» Ρενέσες με Κιριλένκο

«Έρωτας» Ρενέσες με Κιριλένκο

Γιάννης Ράμμας
«Έρωτας» Ρενέσες με Κιριλένκο
Ο Αΐτο Ρενέσες ανέλυσε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συγχαίροντας τον Γιόνας Καζλάουσκας και κατ' επέκταση τον Γιάννη Σφαιρόπουλο για τη διαχείριση, αλλά και τον Αντρέι Κιριλένκο γι' αυτό που είναι!

Ο Ισπανός προπονητής κι ένας εκ του προγράμματος Mastermind της Ευρωλίγκας, όπου επίσης διδάσει μεταξύ άλλων ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ανέλυσε για λογαριασμό του euroleague.net την αντίπαλο του Παναθηναϊκού εν όψει Final Four και μίλησε με τα καλύτερα για το παιχνίδι της, που έρχεται ως επέκταση των οδηγιών του «Κάζλα» και του Έλληνα προπονητή.

«Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι η ομάδα που παίζει το πιο λαμπρό μπάσκετ καθόλη τη χρονιά. Θα δούμε, αν είναι αρκετό, ώστε η ταμπέλα του φαβορί, που όλοι τις κρεμούν, να μην εξελιχθεί σε ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Πολλοί φίλοι του μπάσκετ, που δεν έχω άμεση εμπειρία με το να προπονεί κανείς μία ομάδα, λένε πως το να έχεις μία ομάδα γεμάτη τόσο καλοί παίκτες, όπως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δεν είναι τόσο δύσκολο, επειδή δε χρειάζεται να την προπονείς πολύ, πως παίζει μόνη της. Σίγουρα, διαγωνώ με οποιονδήποτε σκέφτεται έτσι και πιστεύω πως ο κόουτς Γιόνας Καζλάουσκας κάνει εξαιρετική δουλειά» ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια ετοίμασε videos με...

...τον Μίλος Τεόντοσιτς και την οξυδέρκειά του:

...τον Αντρέι Κιριλένκο, που κάνει τα πάντα στο παρκέ:

...τον Νέναντ Κρστιτς και την άμεση εκτέλεσή του: