«Έρχεται για εκδίκηση ο Ολυμπιακός»

«Έρχεται για εκδίκηση ο Ολυμπιακός»
Ο Πιέτρο Αραντόρι που μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη θυμάται την περσινή σειρά των playoffs με τον Ολυμπιακό που φέτος περιμένει να πάει για εκδίκηση στην Ιταλία.

Ο Αραντόρι αφού εξιστορεί στο site της Ευρωλίγκα πως έφτασαν στα playoffs της διοργάνωσης στάθηκε στο προτελευταίο παιχνίδι του Top 16 στο Μπιλμπάο: «Ήταν από τους χειρότερους σταθμούς του ταξιδιού, αφού χάσαμε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Το γήπεδο της Μπιλμπάο ήταν γεμάτο, η ατμόσφαιρα εκπληκτική. Εμείς προερχόμασταν από την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας και ήμασταν πολύ κουρασμένοι. Για την ακρίβεια γυρίσαμε στη Σιένα, από το Τορίνο απλά για να αλλάξουμε τσάντες».

Στη συνέχεια θυμάται τα playoffs της περασμένης χρονιάς: «Την περασμένη χρονιά δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο στα playoffs αφού χάσαμε στο ΣΕΦ με 48 πόντους και το μέλλον έδειχνε πως δεν θα είναι καλό. Πιστεύω ότι ούτε μισός άνθρωπος δεν θα πόνταρε σε εμάς... σε μια βραδιά όμως όλα άλλαξαν! Πήραμε το δεύτερο παιχνίδι, επιστρέψαμε στη Σιένα με τη σειρά να είναι στο 1-1 και τελειώσαμε τη δουλειά χάρις στο εκπληκτικό κοινό μας, που μας υποστήριξε όσο ποτέ».

Όσο και για τα παιχνίδια που έρχονται την ερχόμενη βδομάδα: «Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να βρούμε μπροστά μας ξανά τον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη φορά η σειρά αρχίζει στην έδρα μας και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αφού έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά και γιατί έχουν άσχημες αναμνήσεις από την περασμένη σεζόν και θα θέλουν να πάρουν εκδίκηση. Είναι πολύ επικίνδυνοι κι έχουν έναν από τους καλύτερους παίκτες της διοργάνωσης, τον Βασίλη Σπανούλη. Είναι ο ηγέτης τους, κι ο παίκτης που μπορεί να καθορίσει από μόνος του ένα ματς».

Τέλος για το πως περιμένει τα ματς: «Θα είναι πολύ σκληρά, αλλά έχουμε συνηθίσει να παλεύουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Στα playoffs είναι αδύνατο να κάνεις προβλέψεις. Είναι πόλεμος νεύρων και μεταξύ των παιχνιδιών έχει λίγο χρόνο για να προετοιμαστείς για το επόμενο. Η δίψα για νίκη όμως είναι μεγαλύτερη από την κούραση».