MVP ο Βαρεμένκο
Ο Βλάντιμιρ Βερεμένκο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς στη νίκη της Ούνιξ Καζάν επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (76-71) συγκέντρωσε 32 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης index. Ο Λευκορώσσος πάουερ φόργουορντ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους (5/10 βολές, 6/7 δίποντα), 11 ριμπάουντ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 11 κερδισμένα φάουλ σε 28:43 λεπτά συμμετοχής.
Στην δεύτερη θέση με επίσης 32 βαθμούς βρέθηκε ο Λούκα Ζόριτς της Ουνικάχα Μάλαγα που στην εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε 32 πόντους (13/20 δίποντα, 6/10 βολές), 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 λάθος και 8 κερδισμένα φάουλ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Παναθηναϊκός: Ο Χάρης Δούκας δήλωσε πως το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2027 (vid)
- Σκληρή ανακοίνωση από τους οπαδούς του Αστέρα AKTOR: «Κύριοι Μπάκο - Καϋμενάκη, προστατέψτε την ομάδα, πάρτε όποια ευθύνη σας αναλογεί»
- Ιφί: Πραγματικό ή AI; Λίγες ώρες πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό ανέβασε φωτογραφία με κομμένη την αφάνα!