Αισιόδοξος ο Γκονλούμ

Φάνης Παναγιώτου
Αισιόδοξος ο Γκονλούμ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την πεποίθησή του ότι η Εφέ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας εξέφρασε ο γκαρντ της αντιπάλου του Ολυμπιακού, Κερέμ Γκονλούμ.

«Η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ μπορεί να τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου της, αλλά πιστεύω πως είχε πολύ πιο δύσκολη κλήρωση από μας στο Top 16. Πιστεύω στην πρόκριση. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο ισχυρός όσο παλαιότερα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ίσως ένα επίπεδο πιο πάνω από όλους, αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ήταν μια καλή κλήρωση για μας. Όλες οι ομάδες της Τουρκίας έκαναν μεγάλες επενδύσεις για να φτάσουν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Πρέπει μία ομάδα μας να φτάσει μέχρι εκεί κι ελπίζω να είμαστε εμείς αυτή» δήλωσε ο διεθνής άσος που είχε τραυματιστεί σοβαρά το καλοκαίρι αλλά πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα παρκέ.

«Πιστεύω πως σε έναν μήνα θα είμαι έτοιμος να παίξω. Μου λείπει το μπάσκετ και ξέρω πως η ομάδα με χρειάζεται, αφού μετά και την αποχώρηση του Ιλιάσοβα για το ΝΒΑ, όλο το βάρος στη θέση ‘4’ έχει πέσει πάνω στον Σαβάνοβιτς. Θέλω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και πιστεύω πως θα προλάβω κάποια από τα τελευταία παιχνίδια του Top 16. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες κι έχω να παίξω μπάσκετ έξι μήνες, αλλά ξέρω καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και πιστεύω πως θα μπορέσω να βοηθήσω», κατέληξε ο Γκονλούμ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.