Επεισόδιο Μάικλ με Πασκουάλ

Επεισόδιο Μάικλ με Πασκουάλ

Φάνης Παναγιώτου
Επεισόδιο Μάικλ με Πασκουάλ
Ο Πιτ Μάικλ είδε από τον πάγκο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Κάχα Λαμποράλ, καθώς υπήρξε φραστικό επεισόδιο με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε σε έντονο ύφος στον τεχνικό των «Μπλαουγκράνα», μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, απαίτησε τον σεβασμό του, με αφορμή μια αλλαγή που είχε γίνει λίγο πριν. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έδωσε συνέχεια και απλά άφησε τον Πιτ Μάικλ στον πάγκο για όλο το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με την Κάχα Λαμποράλ.

«Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Συμβαίνουν όμως αυτά. Μερικές φορές το ανταγωνιστικό πνεύμα και η επιθυμία να κερδίζεις, φέρνει τέτοια πράγματα. Δεν θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη σημασία. Θα το διαχειριστούμε εσωτερικά. Στο δεύτερο μέρος δεν τον έβαλα μέσα γιατί θεώρησα ότι είχε παίξει ήδη», υπογράμμισε μετά τη λήξη του αγώνα ο Τσάβι Πασκουάλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.