Στην έξοδο Κάνερ – Μέντλι και Σερμαντίνι

Φάνης Παναγιώτου
Στην έξοδο Κάνερ – Μέντλι και Σερμαντίνι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Top 16 της Ευρωλίγκας αλλά ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα η ομάδα του στην επόμενη φάση.

Στο πλαίσιο αυτό ο έμπειρος προπονητής ψάχνει την αγορά για να βρει τους αντικαταστάτες των Νικ Κάνερ-Μέντλι και Γκιόργκι Σερμαντίνι. Οι δύο παίκτες αποκτήθηκαν με υψηλές βλέψεις το καλοκαίρι από τη Μακάμπι, με τον πρώτο ειδικά να πηγαίνει στο Ισραήλ ως ένας από τους καλύτερους σκόρερ της ACB.

Ούτε ο πρώην άσος της Βαλένθια όμως, ούτε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα και πλέον δύσκολα θα συνεχίσουν στην Μακάμπι.Ο Ντέιβιντ Μπλατ ψάχνει ήδη τους αντικαταστάτες τους, με τον Σερμαντίνι να μετράει φέτος 4.8 πόντους ανά αγώνα και τον Κάνερ-Μέντλι να σημειώνει μόλις 3.1 κατά μέσο όρο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.