Θέμα αυτοπεποίθησης για Ζελαμπάλ

Θέμα αυτοπεποίθησης για Ζελαμπάλ

Στέλλα Παπαδοπούλου
Θέμα αυτοπεποίθησης για Ζελαμπάλ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Τσεντεβίτα... βρήκε αυτοπεποίθηση στο ΣΕΦ, όπως τόνισε ο Μάικλ Ζελαμπάλ, που της έδωσε ώθηση να κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια της Ευρωλίγκας.

Η Τσεντεβίτα βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό κι ο Γάλλος σμολ φόργουορντ μίλησε αρχικά στο euroleague.net για τις δύο τελευταίες τους νίκες στην Ευρωλίγκα: «Έχουμε βελτιωθεί ως παίκτες κι ως ομάδα και παίζουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Βρίσκουμε τη χημεία μας και αποκτούμε εμπειρία. Πλέον ξέρουμε τι να περιμένουμε και τι χρειάζεται για να νικήσουμε ένα παιχνίδι».

Την περασμένη αγωνιστική χρειάστηκαν δύο παρατάσεις για να επικρατήσουν της Ζαλγκίρις (108-106): «Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με τη Ζαλγκιρις, με 28 πόντους, ήταν σκληρή ήττα, αφού δεν περιμέναμε ποτέ να χάσουμε με τόσους πολλούς πόντους. Χρειαζόμασταν να πάρουμε... εκδίκηση και πιστεύω ότι αυτό μας έδωσε ώθηση να παίξουμε πιο σκληρά. Ξέραμε ότι είναι καλή ομάδα που δεν έχει χάσει ακόμα παιχνίδι στον όμιλό μας. Πιστέψαμε στη νίκη και την πετύχαμε».

Όσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ που ηττήθηκαν με δύο πόντους (79-77): «Παίξαμε πολύ σκληρά και ξέραμε ότι τα δύο επόμενα παιχνίδι θα είναι στην έδρα μας. Ξέραμε ότι αν είχαμε την ευκαιρία να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που είχαμε. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι το καταφέρνουμε. Σίγουρα δε σκεφτόμαστε να κερδίσουμε την Ευρωλίγκα, αλλά κάποια ακόμα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι τα παιχνίδια κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο και την Κάχα Λαμποράλ θα είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Όσο για το επόμενο ματς με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (22/11, 9.45μ.μ.): «Είναι σπουδαία ομάδα με ταλέντο. Στο Ζάγκρεμπ ήμασταν στο παιχνίδι για 33 λεπτά. Αυτή την φορά πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά αν θέλουμε να νικήσουμε. Να έχουμε καλύτερη άμυνα, να πάρουμε τα ριμπάουντ που είναι πολύ σημαντικό σε ένα παιχνίδι σαν κι αυτό».

 

Τέλος για το αν τα καταφέρουν να φτάσουν στο TOP 16: «Θα είναι μία ευχάριστη έκπληξη, ειδικά μετά το άσχημο ξεκίνημα που είχαμε (0-4). Θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.