Χαρούμενος & συγκινημένος ο Τρινκιέρι

Gazzetta team
Χαρούμενος & συγκινημένος ο Τρινκιέρι
Η Καντού θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ομίλους της Ευρωλίγκας και ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Τρινκιέρι, δεν έκρυψε την συγκίνηση του μετά τον τελικό με την Λε Μαν.

«Ήταν έξι δύσκολες και γεμάτες ένταση μέρες. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι σημαντικό που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα και θα είμαστε ξανά μεταξύ των 24 κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Μου’ ρχεται να κλάψω», ήταν τα λόγια του Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη της Καντού και την πρόκριση στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.