Ακόμα «πονάει» ο Τεόντοσιτς

Ακόμα «πονάει» ο Τεόντοσιτς

Gazzetta team
Ακόμα «πονάει» ο Τεόντοσιτς
Την ήττα από τον Ολυμπιακό στο τελικό της Ευρωλίγκας δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει ο Μίλος Τεόντοστις που ωστόσο δήλωσε πως χάρηκε για τον Ολυμπιακό αλλά και τους Κέσελ, Ίβκοβιτς.

«Ακόμα με “πονάει” αυτό το ματς και ακόμα θυμάμαι το πώς χάσαμε αλλά και το πόσο άδοξα τελείωσε εκείνο το παιχνίδι για εμάς. Στα “χαρτιά” ο Ολυμπιακός ήταν πιο αδύναμος από εμάς, ωστόσο κατάφερε να μας νικήσει. Παρ’ όλα αυτά είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι. Όμως, στο τρίτο δεκάλεπτο ξαφνικά σταματήσαμε να παίζουμε. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν και μας νίκησαν. Από την άλλη όμως, υπάρχει και κάτι θετικό. Είμαι χαρούμενος για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Μάρκο Κέσελ που πήρανε το τρόπαιο και φυσικά για την πρώην ομάδα μου», υπογράμμισε μιλώντας σε Μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Αναφορικά με το αν παρακολουθεί μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ο Σέρβος γκαρντ είπε: «Ειλικρινά δεν παρακολουθώ, γιατί δεν είμαστε εκεί (η εθνική ομάδα της Σερβίας). Όμως, μπορεί να αποφεύγω το μπάσκετ, αλλά παρακολουθώ άλλα αθλήματα».