«Πονάω αλλά θα παίξω στο Final Four»

«Πονάω αλλά θα παίξω στο Final Four»

Gazzetta team
«Πονάω αλλά θα παίξω στο Final Four»

bet365

Ο Νέναντ Κρστιτς αγωνίστηκε ξανά χθες με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο ίδιος τόνισε ότι ναι μεν πονάει ακόμα αλλά θα είναι πανέτοιμος για το Final Four και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

«Αισθάνομαι καλύτερα. Ακόμη νιώθω λίγο πόνο, που κάποιες φορές γίνεται πιο έντονος, αλλά είναι σίγουρο ότι είμαι καλύτερα από ό,τι μία εβδομάδα πριν. Θα πρέπει σιγά-σιγά να βρω αγωνιστικό ρυθμό και να βρω τη φόρμα μου, που την έχω χάσει, κάτι που είναι φυσιολογικό αφού εδώ και δέκα μέρες δεν κάνω τίποτα. Μπορεί για έναν κανονικό άνθρωπο να φαίνεται λίγο, αλλά για έναν επαγγελματία αθλητή είναι μεγάλο το διάστημα. Αυτό έχει σημασία. Να είμαι έτοιμος στο Final Four της Ευρωλίγκας και της VTB League, καθώς και για τα play offs του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως πάνω-κάτω σε μία εβδομάδα θα είμαι πανέτοιμος. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω το Final Four της Κωνσταντινούπολης», δήλωσε ο Νέναντ Κρστιτς.

Πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε απόδοση 1.80 στην bwin

Όσο για την παρεξήγηση που είχε προκληθεί για τη σοβαρότητα της κατάστασής του τόνισε πως: «Είναι ένα μικρό οστό και το πρόβλημα δεν έγινε αμέσως αντιληπτό. Υπήρχε διχογνωμία μεταξύ των γιατρών, καθώς άλλοι έλεγαν πως υπήρχε κάταγμα κι άλλοι όχι. Αποδείχτηκε τελικά πως ο τραυματισμός δεν ήταν σοβαρός και τώρα τον ξεπερνώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα