Eνάμιση μήνα εκτός ο Κρστιτς!

Eνάμιση μήνα εκτός ο Κρστιτς!

Eνάμιση μήνα εκτός ο Κρστιτς!

bet365

Ο Νέναντ Κρστιτς μέσω twitter είπε ότι έπαιζε τρεις εβδομάδες με σπασμένο δάχτυλο και η ρωσική ιστοσελίδα γράφει πως ο Σέρβος μπορεί να μείνει μέχρι και δύο μήνες εκτός δράσης, κάτι που σημαίνει πως χάνει το Final Fουr.

Το περασμένο Σάββατο (14/04) ο Νέναντ Κρστιτς άναψε φωτιές μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter όπου ανέφερε πως: «Mόλις βρήκαν ότι έπαιζα για τρεις εβδομάδες με ένα σπασμένο πόδι. Είναι δυνατόν; Και ο γιατρός δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είχε σπάσει;».

Το μήνυμα του μπορεί να σβήστηκε, όμως αμέσως δημιουργήθηκε μεγάλος σάλος κυρίως από σέρβικα μέσα.

Η ρωσική ιστοσελίδα sports-express σύμφωνα με ρεπορτάζ που έκανε αναφέρει πως ο Σέρβος σέντερ θα πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις για 4-6 βδομάδες, ενώ η πλήρη αποθεραπεία του θα πάρει δύο μήνες!

Κάτι φυσικά που σημαίνει πως θα χάσει το Final Fοur της Κωνσταντινούπολης, αλλά και τα playoffs του ρωσικού πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα που έχει προκληθεί τόση φασαρία σε όλη την Ευρώπη, η ΤΣΣΚΑ ανέφερε μέσα από την ιστοσελίδα της πως δεν θα είναι στη διάθεση του Γιόνας Καζλάουσκας, μόλις για μία εβδομάδα, για να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού στο μικρό δάχτυλο του αριστερού ποδιού.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν από την άλλη τονίζει σε Μέσα της πατρίδας του τόνισε πως ο παίκτης θα είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι κορυφής της ρώσικης λίγκας με την κάτοχο του Eurocup, Κίμκι (24/04), μοναδική ομάδα που τη νίκησε (75-65) στο πρωτάθλημα.

 

Τελευταία Νέα