«Φταίνε διαιτητές και Διαμαντίδης»

«Φταίνε διαιτητές και Διαμαντίδης»

Gazzetta team
«Φταίνε διαιτητές και Διαμαντίδης»

bet365

Ο Πίνι Γκέρσον τόνισε πως η διαιτησία έπαιξε μεγάλο ρόλο στον αποκλεισμό της Μακάμπι, ωστόσο ανέφερε πως η Ισραηλινή ομάδα δεν αγωνίστηκε όσο καλά έπρεπε, αποθεώνοντας παράλληλα τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Με την απόδοση της Μακάμπι και κυρίως την διαιτησία τα έβαλε ο Πίνι Γκέρσον, ενώ αποθέωσε τον Διαμαντίδη τόνίζοντας πως είναι κορυφαίος στην Ευρώπη και εκτελεστής της «ομάδας του Λαού».

«Είναι αλήθεια πως οι διαιτητές έκοψαν τα πόδια της Μακάμπι. Όχι όμως στο τέλος του αγώνα, αλλά στο ξεκίνημά του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Προς έκπληξή μου η διαιτησία ήταν καλή στην τελευταία περίοδο.

Η Μακάμπι όμως πρέπει να τα βάζει και με τον εαυτό της. Δεν μπορείς να επιτρέπεις σε έναν αντίπαλο που έχει 16 λάθη να σε περνά στο ranking. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν καλύτερους παίκτες από τη Μακάμπι, αλλά αποδεικνύεται πως για να φτάσεις σε ένα Final 4 θέλεις το κάτι παραπάνω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός προπονητής στη στήλη του σε ιστοσελίδα του Ισραήλ, και καταλήγει:

«Πολλοί έλεγαν ότι ο Διαμαντίδης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εγώ τόνιζα πως ένας μεγάλος παίκτης φαίνεται στα ματς αυτά. Ο Διαμαντίδης ήταν ο εκτελεστής της Μακάμπι σε αυτό το παιχνίδι και είναι ο κορυφαίος στη θέση του στην Ευρώπη».

 

Τελευταία Νέα