Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!

Gazzetta team
Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Ευρωλίγκα τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τον Παναθηναϊκό ύψους 9.000 ευρώ, για όσα διαδραματίστηκαν στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (4/04), ενώ εξετάζει όσα ακούστηκανα από τη μεριά των «πρασίνων»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη Τετάρτη (10/04) έστειλε έγγραφο στην Ευρωλίγκα που ζητούσε την τιμωρία της έδρα του Παναθηναϊκού, ενώ μία ημέρα αργότερα με επίσημη ανακοίνωση ανέφερε όσα ισχυρίστηκε πως έγιναν από τους φιλάθλους στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Top 16.

Ύστερα από τον... πόλεμο ανακοινώσεων ήρθε η επίσημη θέση της Ευρωλίγκας, η οποία αποφάσισε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό με χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της ο λόγος είναι αντικείμενα που πετάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, όπως κέρματα, αναπτήρες και μπουκάλια.

Μάλιστα η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως ο Παναθηναϊκός τη διαβεβαίωσε πως στα προσεχή παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει έξτρα προστασία, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο γήπεδο και τόνισε πως είναι έτοιμος να φιλοξενήσει τους Καταλανούς.

Στο τέλος της ανακοίνωσης η Ευρωλίγκα αναφέρει πως ο αθλητικός δικαστής εξετάζει επίσης όσα ακούστηκαν από τη μεριά των «πρασίνων» για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα των playoffs στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.