«Τεράστια επιρροή σε Ελλάδα & Ευρώπη ο 3D»

«Τεράστια επιρροή σε Ελλάδα & Ευρώπη ο 3D»

Γιάννης Ράμμας
«Τεράστια επιρροή σε Ελλάδα & Ευρώπη ο 3D»
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετράει αντίστροφα προς ακόμη μία πρωτιά στα πρακτικά της Ευρωλίγκας κι ο J.R. Χόλντεν δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει.

Απέναντι στην Αναντολού Εφές στο Ο.Α.Κ.Α. (1/3, 22:00) ο 33χρονος γκαρντ θα φτάσει στις 164 παρουσίες στην αρχική 5άδα του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας την επίδοση του J.R. Χόλντεν με μόνο με μία ομάδα, ο οποίος το 2011 αποχώρησε απ' την ενεργό δράση με ισάριθμες παρουσίες για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Ευρωλίγκα ενημέρωσε σχετικά μέσω Twitter κι ο Αμερικανός πρώην παίκτης, με τον οποίο τέθηκαν αντιμέτωποι ουκ ολίγες φορές, δεν άργησε να κάνει απαντήσει πως «ο Δημήτρης έχει ασκήσει τεράστια επιρροή στη επιτυχία του αθλήματος σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Αμέτρητες οι συνεχόμενες επιτυχίες για ένα σπουδαίο παίκτη».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ντεμπούταρε στην Ευρωλίγκα στις 3/11/04 απέναντι στην Ουνικάχα, μετρώντας 5 πόντους (0/3δίπ., 1/2τρίπ., 2/4β.), 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 4 λάθη σε 29:15 συμμετοχής και βοηθώντας την ομάδα του να φύγει νικήτρια απ' τη Μάλαγα (75-83).