«Ο Διαμαντίδης είναι θρύλος»
Αναλυτικά όσα είπε στην SportDay ο Ντοτέιγ Ντρέιπερ:
«Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο αθλητική ομάδα που έχω αντιμετωπίσει. Μας αρέσει να σκοράρουμε, αλλά το όπλο είναι η άμυνά μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού γκαρντ.
Για το σημαντικό προβάδισμα στο σκορ του Παναθηναϊκού στο πρωτο ημίχρονο, ο Ντρέιπερ σχολίασε: «Είπαμε απλά να κάνουμε το παιχνίδι μας. Το σημαντικό είναι ότι δεν ενθουσιαζόμαστε όταν είμαστε μπροστά στο σκόρ ή δεν απογοητευόμαστε»,
Για τις «μάχες» που έδωσε με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, είπε: «Ο Διαμαντίδης είναι θρύλος. Είναι εμπειρία να τον αντιμετωπίζεις».
Τέλος, για το 5-0 στο Top 16 της Euroleague αλλά και την πρώτη θέση στην ACB, ο Ντρέιπερ τόνισε πως: «Δεν κοιτάμε τα αποτελέσματα. Βασικά δεν προλαβαίνουμε κιόλας, γιατί έχουμε συνέχεια ταξίδια. Η Ρεάλ έχει 13 παίκτες που ο καθένας ξέρει τον ρόλο του και δεν υπάρχει πίεση».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.