«Κίνητρο η... ήττα απ' την Εφές»

«Κίνητρο η... ήττα απ' την Εφές»

Γιάννης Ράμμας
«Κίνητρο η... ήττα απ' την Εφές»
Ο Γάιος Σκορδίλης εξήγησε πώς ο Παναθηναϊκός μπορεί να μετατρέψει την αρνητική σε θετική ενέργεια και να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρωλίγκα σε βάρος της Ουνικάχα.

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ αθλητική ομάδα, μία ισπανική ομάδα με τη δυνατότητα να τρέχει στο παρκέ, όπως κάθε ισπανική ομάδα. Διαθέτει αρκετή ενέργεια και παρότι μπορεί να ακούγεται συνηθισμένο το πιο σημαντικό είναι να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Την περασμένη εβδομάδα ηττηθήκαμε στην Τουρκία, αυτή τη φορά αγωνιζόμαστε εντός έδρας κι ό,τι συνέβη απέναντι στην Αναντολού Εφές μας δίνει περισσότερο κίνητρο για τώρα. Θέλουμε να πραγματοποιήσουμε καλύτερη εμφάνιση και να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Αρχίσαμε με νίκη, στη συνέχεια ηττηθήκαμε και τώρα είναι ώρα να επιστρέψουμε στις νίκες» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης εν όψει της 3ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 (10/1, 20:45/novasports 3) ο σέντερ του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.