«Ομάδα... πρωταθλητών ο Παναθηναϊκός»

«Ομάδα... πρωταθλητών ο Παναθηναϊκός»

Gazzetta team
«Ομάδα... πρωταθλητών ο Παναθηναϊκός»
Ενθουσιασμένος από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Τζέιμς Γκιστ, υποστηρίζοντας πως επέλεξε τους «πράσινους» γιατί είναι μία ομάδα πρωταθλητών και ο ίδιος δεν αγωνιζόταν στη Μάλαγα.

Το νέο απόκτημα του Τριφυλλιού τόνισε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ζαλγκίρις πως έχει να δουλέψει πολύ ακόμα, εκφράζοντας την ελπίδα του ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστεί καλύτερος.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ήταν εκπληκτικό παιχνίδι. Όλα είναι πολύ ωραία εδώ. Στη συνέχεια ελπίζω να είμαι ακόμα καλύτερος. Έχω να δουλέψω πολύ ακόμα. Έχω κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα», ανέφε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες. Δεν έχω πρόβλημα με αυτά που θα μου ζητήσουν. Κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό επειδή δεν αγωνιζόμουν στη Μάλαγα. Είναι μία ομάδα πρωταθλητών με πολλά Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.