Η επιστροφή και η... εκδίκηση

Η επιστροφή και η... εκδίκηση

Gazzetta team
Η επιστροφή και η... εκδίκηση
Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο Top 16 αλλά απόψε (22:00, ΕΤ-1) κόντρα στη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Μάικ Μπατίστ ψάχνει τη νίκη για να... εκδικηθεί για την ήττα του πρώτου γύρου στην Τουρκία.

Παράλληλα, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θέλει να εξαντλήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την πρώτη θέση του ομίλου, οι οποίες αυξήθηκαν μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Καντού. Σίγουρα όμως το πρόσωπο της βραδιάς είναι ο Μάικ Μπατίστ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ομάδα με την οποία κατάκτησε τα... πάντα. Η επιστροφή του, βέβαια, δεν ήταν η αναμενόμενη μιας και πέρασε περιπέτεια χθες (6/12) το βράδυ αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την... γιορτή για την επιστροφή του Αμερικανού σέντερ.

Αγωνιστικά τα νέα είναι ευχάριστα για τους έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει κανονικά όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, παρά το γεγονός ότι Λάσμε και Ματσιούλις έχασαν κάποιες προπονήσεις. Επιστροφή στη δράση και για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον ΚΑΟΔ και έχει να πατήσει παρκέ από τότε. Για τους Τούρκους -εκτός από την περιπέτεια του Μπατίστ- το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Ντέιβιντ Άντερσεν. Ο Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ αν θα παίξει ή όχι.

Πρόγραμμα και βαθμολογία ομίλου

Καντού-Ρεάλ Μαδρίτης 76-70
21:30 Ολίμπια Λιουμπλιάνας-Χίμκι
22:00 Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ

Βαθμολογία: Ρεάλ Μαδρίτης 6-3, Παναθηναϊκός 5-3, Χίμκι 5-3, Φενερμπαχτσέ 4-4, Καντού 3-6, Ολίμπια Λιουμπλιάνας 2-6

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.