Αποθεώνουν ΠΑΟ και Μπράμος οι Ιταλοί

Αποθεώνουν ΠΑΟ και Μπράμος οι Ιταλοί

Gazzetta team
Αποθεώνουν ΠΑΟ και Μπράμος οι Ιταλοί
Την αποθέωση γνωρίζει ο Παναθηναϊκός από τον ιταλικό Τύπο μετά τη νίκη επί της Καντού, ενώ τονίζουν ότι ουσιαστικά η ιταλική ομάδα έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι γείτονες:

Gazzetta dello Sport: «Τέλος η Καντού. Ο Παναθηναϊκός την προσέβαλλε με το επιβλητικό 71-69. Χάνεται η πρόκριση για την Καντού. Μακριά από τον καλό της εαυτό, χάλασε η αισιοδοξία της Καντού που ήταν ανταγωνιστική απέναντι στον Παναθηναϊκό αλλά υπέκυψε με 71-69 στους Έλληνες. Οι ελπίδες για πρόκριση των παικτών του Τρινκιέρι μειώθηκαν στο ελάχιστο».

Corriere dello Sport: «Ο Μπράμος τιμώρησε την Καντού. Ο Ελληνοαμερικανός έβαλε την υπογραφή του με επτά τρίποντα και χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, Ουσιαστικά η Καντού έχει αποκλειστεί».

Repubblica: «Επίλογος για Καντού που ηττήθηκε 71-69 από τον Παναθηναϊκό στην έδρα της και έχει ελάχιστες ελπίδες για να περάσει».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.