3,5 χρόνια από τον... άσφαιρο Διαμαντίδη!

3,5 χρόνια από τον... άσφαιρο Διαμαντίδη!

Gazzetta team
3,5 χρόνια από τον... άσφαιρο Διαμαντίδη!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε 0/1 δίποντο, 0/6 τρίποντα, 0/2 βολές και τελείωσε το ματς με τη Κίμκι χωρίς να στείλει την μπάλα στο διχτάκι κάτι που είχε να συμβεί από το Μάιο του 2009.

Ο «3D» παρότι αγωνίστηκε σχεδόν 34 λεπτά (33:56) πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες εμφανίσεις της καριέρας του αφού δεν έβαλε ούτε πόντο, ενώ έκανε και πέντε λάθη. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε μείνει... άσφαιρος σε παιχνίδι Ευρωλίγκας πριν από τρεισήμισι χρόνια.

Ήταν Μάιος του 2009, όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και δεν σκόραρε. Τότε βέβαια είχε δίπλα του... «παικταράδες» και το απότελεσμα ήταν νίκη και μάλιστα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο και όχι ήττα σε εντός έδρας αναμέτρηση από την Κίμκι. Εννόειται ότι για την έως τώρα άσχημη πορεία των «πρασίνων» δεν ευθύνεται αποκλειστηκά ο αρχηγός τους.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.