«Καταστροφικά με Παναθηναϊκό»

«Καταστροφικά με Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
«Καταστροφικά με Παναθηναϊκό»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στην έλλειψη ενέργεια και σωστών αποφάσεων απέδωσε τους λόγους της ήττας από τον Παναθηναϊκό ο Κλέμεν Πρέπελιτς, κάνοντας λόγο για καταστροφικό παιχνίδι από πλευράς Ολύμπιας Λουμπλιάνας.

Ο γκαρντ των Σλοβένων εστίασε παράλληλα και στο τρίποντο του Ούκιτς το οποίο αύξησε στους έντεκα πόντους την διαφορά των δύο ομάδων, ενώ σημείωσε πως η Ολίμπια κατάφερε να περιορίσει τους Σχορτσιανίτη και Διαμαντίδη.

«Παίξαμε καταστροφικά, δεν είχαμε ενέργεια και δεν πήραμε καμία σωστή απόφαση. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να κερδίσεις. Νομίζω πως κάναμε καλή δουλειά στον περιορισμό του Σχορτσανίτη και του Διαμαντίδη, που είναι οι δύο μεγαλύτεροι αστέρες του Παναθηναϊκού, αλλά ο Ματσιούλις έπαιξε πραγματικά πολύ καλά. Και ο Ούκιτς, επίσης. Έβαλε κι ένα τυχερό τρίποντο με ταμπλό, που αύξησε τη διαφορά από τους οκτώ στους έντεκα πόντους κι ίσως αυτό να ήταν το αποφασιστικό σημείο της νίκης τους», ήταν τα λόγια του Πρέπελιτς.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.