Γεμάτη... σχεδόν τσάμπα η Arena Stožice
Στην πρώτη και μοναδική επίσκεψή του στο Στόζιτσε , στις 4/11/10, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στην παράταση απ' την τότε εντυπωσιακή Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Η σλοβενική ομάδα ευελπιστεί να επαναλάβει την επιτυχία της στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του α' ομίλου και κάνει τα πάντα, προκειμένου να έχει στο πλευρό της όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο.
Με τιμή εισιτηρίου Ευρωλίγκας στα €8, αποφάσισε να διαθέσει κι εισιτήρια των €3 στα μέλη της.
Aπέναντι στη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στις εξέδρες βρέθηκαν 8.200 θεατές, αλλά πλέον φαντάζει πιθανό η προσέλευση να αγγίξει τη χωρητικότητα του κλειστού (12.500).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.