Έτοιμος στην... πτήση πρεμιέρας

Έτοιμος στην... πτήση πρεμιέρας

Γιάννης Ράμμας
Έτοιμος στην... πτήση πρεμιέρας
Ο Παναθηναϊκός κινείται σε ρυθμούς Ρεάλ Μαδρίτης (12/10, 22:30) κι ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε ακόμη μία προπόνηση να ολοκληρώνεται με τα ελάχιστα δυνατά προβλήματα.

Η πρόσφατη άφιξη κι ενσωμάτωση του Στεφάν Λάσμε κι η επιστροφή του Ντέργουϊν Κίτσεν βοήθησαν στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία εν όψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κι οι τελευταίες προπονήσεις πριν απ' την πτήση για τη Μαδρίτη (11/10, 16:05) κύλησαν στους ίδιο ρυθμό. Εξαίρεση αποτέλεσε η απουσία τού 15χρονου Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, λόγω ενός χτυπήματος στο στήθος από αναμέτρηση της ομάδος Εφήβων του Παναθηναϊκού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει να ανησυχεί μόνο για την έλλειψη αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδος, που θα ταξιδέψει με μόλις μία επίσημη αναμέτρηση στο ενεργητικό της, αυτή απέναντι στον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδος (4/10). Την ίδια ώρα η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά 2+2+2 επίσημες υποχρεώσεις σε Supercopa, ACB και Euroleague American Tour κατά σειρά, έστω κι αν οι τελευταίες είχαν επιπλέον βαθμό δυσκολίας, τόσο λόγω δυναμικότητας αντιπάλων (Γκρίζλις & Ράπτορς) όσο και λόγω των υπερατλαντικών ταξιδιών.