Δεν προπονήθηκε ο Σάτο

Δεν προπονήθηκε ο Σάτο

Γιάννης Ράμμας
Δεν προπονήθηκε ο Σάτο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο άφησαν εκτός προπόνησης του Παναθηναϊκού τον Ρομέιν Σάτο και του έδωσαν την ευκαιρία να ξεκουραστεί εν όψει Τελ Αβίβ.

Τα playoffs της Ευρωλίγκας επαναρχίζουν στις 27/3 στη Nokia Arena του Τελ Αβίβ κι ο Παναθηναϊκός, που είδε την «ομάδα του λαού» να ισοφαρίζει σε 1-1, χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη, ώστε να παραμείνει ζωντανός.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υπολογίσει σε όλους τους παίκτες του, αλλά στην έναρξη της προετοιμασίας εν όψει των αναμετρήσεων #3 και #4 της προημιτελικής σειράς δεν είχε μαζί του τον Ρομέιν Σάτο. Ο Κεντροαφρικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από μικροενοχλήσεις στο γόνατο και πήρε χρόνο ξεκούρασης.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα