Πήρε το μάθημά του ο Σπάχια

Πήρε το μάθημά του ο Σπάχια

Γιάννης Ράμμας
Πήρε το μάθημά του ο Σπάχια

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νέβεν Σπάχια εξήγησε πως ποτέ δεν είναι καλό να παίζει κανείς με τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον ο ίδιος κι οι παίκτες του έμαθαν κάτι απ' τις διαδοχικές αναμετρήσεις, ενώ τώρα περιμένει τη βοήθειά του.

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Είναι καλύτερη ομάδα από εμάς τη δεδομένη στιγμή. Έπαιξε και καλύτερα. Δεν είναι καλό να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό, γιατί είναι πάντα καλός. Απ' την άλλη, είναι και καλό, για να μάθεις τα μαθήματά σου και να δεις στο σπίτι. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το σημαντικό βήμα να αποδώσουμε καλύτερα. Το πρόβλημά μας και στα δύο ματς ήταν η διαφορά στις βολές. Ξέρει πώς να πάρει τις bonus βολές και να σε τιμωρεί. Επίσης δεν επιτρέπεται να κάνουμε τόσα λάθη, στο πρώτο ημίχρονο κάναμε 12 κι ολοκληρώσαμε με 20-21 λάθη. Θα προετοιμαστούμε να κάνουμε 2 νίκες (με Ούνικς εντός κι Αρμάνι Τζινς εκτός), ελπίζοντας πως ο Παναθηναϊκός θα νικήσει στο Καζάν και θα μας βοηθήσει» είπε αρχικά ο Κροάτης προπονητής της Φενέρ και συνέχισε αναφορικά με το αν υπήρχε άγχος λόγω της διεξαγωγής του Final Four στην Κωνσταντινούπολη:

«Δεν μας έφερε πίεση το Final Four. Το Sinan Erdem είναι... στην Ευρώπη. Εμείς είμαστε στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Ίσως τότε να υπήρχε πίεση. Αλλά την πίεση εμείς τη δημιουργούμε στονε αυτό μας»

Απ' την πλευρά του, ο Κέρτις Τζέρελς σχολίασε: «Κάναμε πολλά λάθη απέναντι σε μία καλή ομάδα. Για να νικήσεις τέτοια ομάδα πρέπει να 'σαι πιο προσεκτικός. Μειώσαμε, αλλά μας χτύπησαν αμέσως. Γενικά παίξαμε καλά. Αλλά θα έπρεπε να ήμασταν πιο προσκεκτικοί και συγκεντρωμένοι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα