Σκαριόλο: «Χωρίς φόβο...»

Σκαριόλο: «Χωρίς φόβο...»

Gazzetta team
Σκαριόλο: «Χωρίς φόβο...»

bet365

Η Αρμάνι Τζινς του Σέρτζιο Σκαριόλο είδε κι έπαθε για να προκριθεί στο ΤΟΡ 16, αλλά τώρα είναι αποφασισμένη να αποδείξει τι μπορεί να κάνει, αρχής γενομένης απέναντι στον Παναθηναϊκό (19/1).

Η ιταλική ομάδα προκρίθηκε χάρη στη νίκη της στο Βελιγράδι στην αυλαία της πρώτης φάσης και το ΤΟΡ 16 την βρίσκει να κάνει τζάμπολ απέναντι στην κάτοχο του τίτλου. Ο Ιταλός προπονητής ξεκαθάρισε πως τώρα είναι η ώρα των αποδείξεων.

«Αυτή τη χρονιά ο στόχος της ομάδος ήταν να προκριθούμε στο ΤΟΡ 16 και τα καταφέραμε. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τώρα αρχίζει νέος γύρος και θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να κάνουμε ακόμη ένα βήμα παραπέρα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία απ' τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκα, με μεγάλους παίκτες, με μεγάλο προπονητή, πρόκειται για μία συμπαγή ομάδα με αποτελεσματικό σύστημα. Έχουν τα απαραίτητα σωματικά προσόντα και την εμπειρία σε κάθε ρόλο και κυρίως με ικανότητα στο pick and roll και στο low post» είπε στο euroleague.net και πρόσθεσε: «Περιμένω κατ' αρχήν μία σκληρή μάχη κι έπειτα μία πνευματική, αυτές είναι οι κύριες προκλήσεις. Θεωρώ πως πρέπει να αγωνιστούμε σε πλήρη ένταση, ώστε να τους ανταγωνιστούμε, ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο πώς θα περάσουμε στο παρκέ, χωρίς φόβο, με σεβασμό κι επιθετικότητα απέναντί τους. Βρισκόμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε και να αποδείξουμε προς όλους πως δικαιούμαστε να αγωνιζόμαστε στο ΤΟΡ 16 και τη δυνατότητα να περάσουμε στα playoffs, παρότι ο όμιλος είναι πολύ δυνατός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα