Πιο ισχυρός κι απ' τον ισχυρό

Πιο ισχυρός κι απ' τον ισχυρό

Gazzetta team
Πιο ισχυρός κι απ' τον ισχυρό

bet365

Η κλήρωση του ΤΟΡ 16 χάρισε στον Παναθηναϊκό τον πιο ανίσχυρο ισχυρό, μία «Σταχτοπούτα» και τους... πρώην του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει γιατί έχει το δικαίωμα να χαμογελά.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπορεί να χαμογελάσει ακόμη περισσότερο, αν κάνει το... αυτονόητο και πάρει την πρώτη φάση, αφού θα βρει μπροστά του με πλεονέκτημα έδρας τον δεύτερο του η' ομίλου, που... δε θα είναι η Μπαρτσελόνα.

Θα φτάσει σ' ένα ακόμη φάιναλ φορ ο "Εξάστερος"; 2.50 πληρώνει στην vistabet

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ/ΟΥΛΚΕΡ

Στο άκουσμα της είδησης της διεξαγωγής του Final Four 2012 στην Κωνσταντινούπολη η Φενέρ έσκασε το πρώτο χαμόγελο. Στην πρόκριση στο ΤΟΡ 16 το δεύτερο και θέλει ακόμη ένα.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ TOP 16: Με 6-4 είδε κι έπαθε για να προκριθεί ως πρώτη απ' τον α' όμιλο. Η νίκη της τελευταίας αγωνιστικής στο Καντού της χάρισε την κορυφή, αλλά σε περίπτωση ήττας και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούσε ακόμη και να μείνει εκτός συνέχειας.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Δε συγκαταλέγεται στα φαβορί, παρόλα αυτά έχει το επιπρόσθετο κίνητρο της διοργάνωσης της τελευταίας φάσης. Δεν έχει συμμετάσχει ποτέ της σε τελική φάση της διοργάνωσης, οπότε θα χρειαστεί την υπέρβαση μόνο και μόνο για να δώσει το «παρών» στο F4.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Η τοποθέτησή της στο α' γκρουπ δυναμικότητας δεν της εγγυάται τίποτα. Με εμφανίσεις της πρώτης φάσης θα πρέπει να προσέχει μη τυχόν αποχαιρετήσει πρόωρα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ: Μέχρι και την 7η αγωνιστική της πρώτης φάσης ο Τάμπο Σεφολόσα ήταν ο πρώτος σκόρερ της με 11,4 πόντους μέσο όρο. Το τέλος του lockout τον έστειλε πίσω στο ΝΒΑ και στην Οκλαχόμα Σίτι, όπου έχει αρχίσει βασικός και στις πρώτες 2 αναμετρήσεις των Θάντερ.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Ήδη έχει υποστεί 3 ήττες και με 8-3 ισοβαθμεί με Μπάνβιτ και Μπεσίκτας πίσω από Αναντολού Εφές (10-1) και Γαλατάσαραϊ (9-2).

OΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ

Ήδη στην πρώτη συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κατάφερε να προκριθεί στο ΤΟΡ 16. Τώρα θέλει το κάτι παραπάνω.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ TOP 16: Τα κατάφερε σχετικά εύκολα. Αν μάλιστα ήταν λίγο πιο προσεκτική ή κάπως πιο έτοιμη στο ξεκίνημα, τότε ίσως να είχε καταφέρει να ξεπεράσει τη Σιένα και τώρα να ήταν στο δεύτερο γκρουπ. Ακόμα και έτσι, όμως, είναι ευχαριστημένη. Μπαρτσελόνα και Σιένα βρέθηκαν από πάνω της, αλλά οι Ρώσοι δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στο TOP-16.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Γίνει ξαφνικά ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κάτι, όμως, που δεν μπορεί να συμβεί. Οπότε ΔΕΝ θα το πάρει.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Συνεχίσει να μην κερδίζει εκτός έδρας. Στο TOP-16 και στα πλέι οφ χρειάζεται να κερδίζεις και εκτός έδρας και οι Ρώσοι έχουν δείξει πως μακριά από το Καζάν δεν τα καταφέρνουν.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ: Είναι η πιο... ελληνική ξένη ομάδα της Ευρωλίγκας. Συγκεκριμένα, τέσσερις παίκτες της (Ζαβρασένκο, Γκριρ, Ντόμερκαντ, Γουίλκινσον) έχουν αγωνιστεί στα μέρη μας. Οπότε γνωρίζουν καλά τι σημαίνει ελληνικό πρωτάθλημα.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Δεν πηγαίνει καθόλου καλά. Βρίσκεται στην 7η θέση με ρκοόρ 2-3 και δείχνει να δυσκολεύεται αρκετά.

ΑΡΜΑΝΙ ΤΖΙΝΣ ΜΙΛΑΝΟ

Είδε κι έπαθε μέχρι να πάρει την πρόκριση στην επόμενη. Τώρα η ομάδα των Φώτση και Μπουρούση θέλει να αποδείξει πως με τα λεφτά μπορείς να φτιάξεις ομάδα.

ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ TOP 16: Το καλοκαίρι που μας πέρασε έδειχνε πως η Αρμάνι θα έχει πιο εύκολο δρόμο προς το TOP-16. Μπορούσης, Φώτσης, Νίκολας Κουκ, Χέρστον, Γκαλινάρι και Σκαριόλο έφτασαν στο Μιλάνο, αλλά τα λεφτά από μόνα τους έδειξαν πως δεν φέρνουν τίτλους. Οι Ιταλοί έφτασαν να διεκδικούν την πρόκρισή τους την τελευταία αγωνιστική και τα κατάφεραν. Στη Χάλα Πιονίρ δεν έπεφτε καρφίτσα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε έστω και δύσκολα την Αρμάνι να πάρει την πρόκριση από τα χέρια της Παρτιζάν.

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Στο ρόστερ έχουν έρθει μεγάλα ονόματα από την περασμένη χρονιά και σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να βρεθεί η κατάλληλη χημεία. Το γκρουπ της Αρμάνι στην πρώτη φάση με Μακάμπι, Ρεάλ, Παρτιζάν και Εφές δεν ήταν κι από τα πιο εύκολα. Στη συνέχεια αν καταφέρουν οι παίκτες να τα βρουν μεταξύ τους και να αποδίδουν όπως πέρσι τότε μπορεί να αλλάξει πρόσωπο και να περάσει στην επόμενη φάση.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΑΝ: Αν συνεχίσει να κάνει άσχημες εμφανίσεις και τους παίκτες να δείχνουν ότι δεν έχουν καταφέρει να τα βρουν μεταξύ τους τότε τα πράγματα θα είναι άσχημα. Ήδη στο ιταλικό πρωτάθλημα δύο ημέρες πριν γνώρισε τη συντριβή από την Καντού.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ: Οι Ιταλοί έχουν να κερδίσουν κάποιο τίτλο από το 1996 όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο στην χώρα τους.

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ: Πίσω από την πρωταθλήτρια των τελευταίων ετών, Σιένα, ως δεύτερη, ενώ σε δώδεκα αγωνιστικές μετράει τρεις ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα