Ομπράντοβιτς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

Γιάννης Ράμμας
Ομπράντοβιτς: «Κάναμε αυτό που έπρεπε»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απένημε τα εύσημα στους παίκτες του για τη διάρκεια από τη δεύτερη περίοδο κι έπειτα που οδήγησε στο εντυπωσιακό 59-94 επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και ζήτησε ανάλογη συνέχεια.

«Αρχίσαμε νευρικά, γιατί ήμασταν άστοχοι στα ελεύθερα σουτ. Αυτό, όμως, άλλαξε. Αλλάξαμε την άμυνά μας, παίξαμε καλύτερα κι η δεύτερη περίοδος ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ομαδικά, κάναμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν σοβαροί και για αυτό θέλω να δώσω "συγχαρητήρια" στους παίκτες μου» είπε αρχικά ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού».

Ο «Ζοτς» αναφέρθηκε και στην εξαιρετική εμφάνιση του Στίβεν Σμιθ (17π.), λέγοντας για τον Αμερικανό φόργουορντ πως «ο Στίβεν δεν ήταν καλός μόνο σήμερα. Είναι σε πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία φέτος και πρέπει να την εκμεταλλευτεί, συνεχίζοντας να δουλεύει έτσι».

Όσο για την αγωνιστική άνοδο του Παναθηναϊκού, ο Ομπράντοβιτς υπογράμμισε: «Δεν είναι αλήθεια ότι στην Καβάλα "ξυπνήσαμε", είχαμε αλλά 12 παιχνίδια πριν. Όποιος θέλει να σκέφτεται ένα παιχνίδι, μπορεί να το κάνει. Εγώ είμαι κόουτς και σκέφτομαι περισσότερο. Δεν στέκομαι σε ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Έχουν υπάρξει, όμως, κι άλλα παιχνίδια. Έχουμε πολλά μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, με τον Ηλυσιακό που προηγήθηκε, όλα είναι σημαντικά για εμάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα