Πρίντεζης: «Ο κόσμος θέλει τίτλο»

Πρίντεζης: «Ο κόσμος θέλει τίτλο»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Ο κόσμος θέλει τίτλο»

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την παρέα του Ολυμπιακού αλλά και τον κόσμο της ομάδας, που κακά τα ψέματα, θέλει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο»:

«Ο κόσμος δεν έχει γευτεί τη χαρά του πρωταθλήματος, πονάει και γι’ αυτό δεν έρχεται στο γήπεδο. Κακά τα ψέματα, όσο χαρούμενοι κι αν είναι οι φίλαθλοί μας τώρα για την πρόκριση στο Final 4, ξέρουμε ότι θέλουν το πρωτάθλημα. Αυτό τους λείπει, θα τους γεμίσει αισιοδοξία και θα αλλάξει πλήρως το ελληνικό μπάσκετ», τόνισε.

Για την πρόκριση στο Final 4: «Η φετινή πρόκριση στο Final 4 είναι η πιο γλυκιά. Και το 2009 στο Βερολίνο ήταν ωραία, γιατί ήταν η πρώτη μετά από δέκα χρόνια για την ομάδα. Φέτος όμως η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, γιατί επετεύχθη από μία ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Αν ανεβάζουμε τον πήχη τόσο ψηλά από την πρώτη χρονιά, κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσουμε αργότερα. Στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα θα παλέψουμε και δεν θα πάμε για τουρισμό».

Για το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: «Είναι αλήθεια ότι είμαστε μια παρέα. Όχι βέβαια ότι τα προηγούμενα χρόνια μαχαιρωνόμασταν στα αποδυτήρια…».

 

Τελευταία Νέα