Αμφίβολοι Λο & Ντόρσεϊ

Αμφίβολοι Λο & Ντόρσεϊ

Αντώνης Κατσίκης
Αμφίβολοι Λο & Ντόρσεϊ

bet365

Χωρίς τους Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού, αντιθέτως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε στη διάθεσή του τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο που έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Παρακολούθησαν την προπόνηση οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Γιώρον Σκινδήλιας.

Η προπόνηση του Ολυμπιακού για το δεύτερο και καθοριστικό παιχνίδι με τη Σιένα στο ΣΕΦ (30/03, 9.45μ.μ.) δεν πραγματοποιήθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός είδε τους Λο και Ντόρσεϊ να μην ακολουθούν το πρόγραμμα και να κάνουν θεραπεία. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από το γνωστό πρόβλημα (σ.σ. οστικό οίδημα στο γόνατο), ενώ ο δεύτερος δεν ένιωθε καλά μετά τη χθεσινή πτώση του στο παρκέ που είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι. Η συμμετοχή και των δύο θα αποφασιστεί λίγο πριν από το τζάμπολ του ματς.

Αντιθέτως ο Σέρβος τεχνικός είδε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο να προπονείται κανονικά δείχνοντας πως η ίωση που τον ταλαιπωρούσε ανήκει στο παρελθόν. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» προπονήθηκαν υπό το βλέμμα του Γιώργου Αγγελόπουλου, αλλά και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ Γιώργου Σκινδήλια. Μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα