«Όχι» από το CAS!

«Όχι» από το CAS!

«Όχι» από το CAS!
Το CAS απάντησε αρνητικά στην προσφυγή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Σιένα στο ΣΕΦ κι έτσι ο αγώνας με την ιταλική ομάδα δεν θα επαναληφθεί.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε καταφέρει να καλύψει το -2 στη Σιένα, ωστόσο είχε ελπίδες μέσω του CAS, οι οποίες, όμως, χάθηκαν οριστικά το βράδυ της Τρίτης (26/3). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασκήσει επείγουσα έφεση, ζητώντας να επαναληφθεί η αναμέτρηση της Ευρωλίγκας Ολυμπιακός-Σιένα που είχε διεξαχθεί στις 18 Ιανουαρίου και οι Ιταλοί είχαν κερδίσει με 74-72.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Τελικά το CAS επικύρωσε την απόφαση των αθλητικών δικαστών της Ευρωλίγκας και απάντησε αρνητικά στην προσφυγή του Ολυμπιακού.

Η ελληνική ομάδα είχε καταθέσει ένσταση, λόγω προβλήματος στο επίσημο χρονόμετρο του αγώνα το οποίο είχε σταματήσει στην τελευταία επίθεση των Πειραιωτών. Στις 24 Ιανουαρίου η ένσταση απορρίφθηκε από τον αθλητικό δικαστή και στις 20 Φεβρουαρίου το Εφετείο επικύρωσε την απόφαση.

Οι μόνες ελπίδες που είχε η ελληνική ομάδα ήταν από το CAS, που με τη σύμφωνη γνώμη της Σιένα και της Ευρωλίγκας θα κοιτούσε εκ νέου την υπόθεση.

Η τελευταία φάση με χρονόμετρο στο Σ.Ε.Φ. (74-72)

Συνεπώς η βαθμολογία στον όμιλο παραμένει ως έχει μετά και τη 12η αγωνιστική και τα πάντα θα κριθούν στα τελευταία δύο παιχνίδια του ομίλου.

Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα 11-1
Κίμκι 7-5
Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-5
Ολυμπιακός 7-5
Σιένα 7-5
Κάχα Λαμποράλ 6-6
Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 2-10
Μπεσίκτας 1-11