«Διπλό» για να γίνει το αφεντικό!

«Διπλό» για να γίνει το αφεντικό!

Φάνης Παναγιώτου
«Διπλό» για να γίνει το αφεντικό!
Τη νίκη που θα τον κάνει το μεγάλο φαβορί για τη δεύτερη θέση ψάχνει στην Τοσκάνη απόψε (21:45) ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 11η αγωνιστικής του Top 16.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα αντιμετωπίσει τη Σιένα από την οποία είχε χάσει στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μια νίκη πίσω από τη Σιένα και αν περάσουν απόψε από την Ιταλία (21:45) θα έχουν εκείνοι το πάνω χέρι για τη 2η θέση, αφού στη συνέχεια ακολουθούν εντός έδρας αναμετρήσεις τόσο με την Κίμκι, όσο και με τη Μακάμπι. Σε περίπτωση ήττας, βέβαια, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να μπλέξει, ακόμα και όσον αφορά την πρόκριση του στα προημιτελικά.

Για το πολύ μεγάλο ματς της Τοσκάνης οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος τραυματίστηκε και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Από κει και πέρα δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Στη Σιένα τα νέα είναι ευχάριστα. Ο Λούκα Μπάνκι είδε τον Χάκετ να κάνει προπόνηση και τελικά να είναι στη διάθεση του για το αποψινό ματς. Κανονικά θα αγωνιστούν και οι Ρες & Εζέ που είχαν ενοχλήσεις.

Η κατάταξη: Μπαρτσελόνα 9-1, Σιένα 7-3, Κίμκι 6-4, Ολυμπιακός 6-4, Μακάμπι 5-5, Κάχα Λαμποράλ 5-5, Φενέρ/Ούλκερ 2-8, Μπεσίκτας 0-10