Πέρκινς: «Ώρα για αποδείξεις»

Πέρκινς: «Ώρα για αποδείξεις»

Αντώνης Κατσίκης
Πέρκινς: «Ώρα για αποδείξεις»
Ο Ντορόν Πέρκινς αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό κόντρα στη Μπεσίκτας και όπως δήλωσε θέλει να δείξει σε όλους πως επέστρεψε για τα καλά στο υψηλό επίπεδο.

Ο Αμερικανός γκαρντ των Πρωταθλητών Ελλάδος κι Ευρώπης, ο οποίος αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Βαγγέλη Μάντζαρη, δεν θα παίξει κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και στο Περιστέρι, αλλά αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας την ερχόμενη Πέμπτη (28/2) στην Πόλη.

«Είναι μια καλή ευκαιρία για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαία ομάδα για να παίζει κανείς. Θέλω να παίξω και να βοηθήσω. Ήταν εύκολη απόφαση για εμένα να φτάσω εδώ, ομάδα υψηλού επιπέδου και μεγάλη προοπτική για έναν αθλητή» είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν θα παίξει κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ:

«Εξαρτάται από τους προπονητές, εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος, μπορεί να παίξω μπορεί και όχι. Θέλω χρόνο προσαρμογής καθώς ήμουν στην Κίνα και δεν είναι εύκολο. Έχουμε Αμερικανούς στην ομάδα και αυτό κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου εδώ. Νιώθω ευλογημένος, είναι μεγάλη ευκαιρία για εμένα, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει τίτλους που είναι και ο δικός μου στόχος. Ξέρω τι μπορώ να κάνω, νιώθω καλά και έχω ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό μου. Θα είναι ωραίο να δείξω, πρώτα από όλα σε εμένα, αλλά και σε όλους τους άλλους πως είμαι εδώ και μπορώ να αγωνιστώ και πάλι σε υψηλό επίπεδο».