Σαν Εμετέριο: «Μην τα κάνουμε δραματικά»

Σαν Εμετέριο: «Μην τα κάνουμε δραματικά»

Gazzetta team
Σαν Εμετέριο: «Μην τα κάνουμε δραματικά»
Η Κάχα Λαμποράλ αντιμετωπίζει την Παρασκευή (22/2,21:00) τον Ολυμπιακό με τον Σαν Εμετέριο να εξηγεί πως η κατάσταση της παρέας του δεν είναι δραματική.

«Εάν νικήσουμε θα κάνουμε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης, ενώ εάν χάσουμε δεν σημαίνει πως θα αποκλειστούμε, αλλά ο όμιλος σίγουρα θα γίνει πολύπλοκος» είπε ο Ισπανός γκαρντ ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του μετά την απώλεια του Copa Del Rey. «Σίγουρα, την τελευταία εβδομάδα δεν δώσαμε τα πάντα, αλλά από την άλλη δεν πιστεύω πως πρέπει να δραματοποιήσουμε τα πράγματα, καθώς είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα, ενώ είμαστε σε καλή θέση για την πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας την Παρασκευή απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς».

Ο Σαν Εμετέριο εξήγησε και το πως η παρέα του θα μπορέσει να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ. «Θέλουμε να μείνουμε μέχρι τέλους στη “μάχη” της Παρασκευής, γι’ αυτό θα πάμε για τη νίκη. Πιστεύω πως με οκτώ νίκες –με καλές διαφορές- στον όμιλο είναι αρκετές για την πρόκριση στην επόμενη φάση».