«Θα παίξουμε και για τον Βαγγέλη»

«Θα παίξουμε και για τον Βαγγέλη»

Αντώνης Κατσίκης
«Θα παίξουμε και για τον Βαγγέλη»
Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα παίξουν και για τον άτυχο Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (31/1,21:45) τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ με τον Κώστα Παπανικολάου να δηλώνει πως «είναι μια ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες. Το top-16 έχει πολύ δρόμο ακόμη, δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Είναι μια ομάδα αρκετά καλή. Τους αρέσει να τρέχουν, έχουν τον ΜακΚάλεμπ που τρέχει και μπορεί να κουβαλήσει τη μπάλα γρήγορα. Παίζουν με δύο τριάρια ή δύο πεντάρια. Είναι λίγο ιδιόμορφο το παιχνίδι τους και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Κακή στιγμή για όλους μας αυτό που έγινε με το Βαγγέλη. Δυστυχώς οι ατυχίες συμβαίνουν στα καλύτερα παιδιά και τους καλύτερους ανθρώπους. Πρέπει όλοι να το ξεπεράσουμε και τον περιμένουμε να επιστρέψει στην οικογένεια μας. Όλοι θα παλέψουμε για τον Βαγγέλη. Νιώθουμε σαν να χτυπήσαμε εμείς οι ίδιοι. Όταν ένα παιδί παθαίνει κάτι τέτοιο, όλοι νιώθουμε άσχημοι, σαν να κάναμε εμείς κάτι γι’ αυτό. Δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που συνέβη. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παλέψουμε και εμείς γι’ αυτόν».

Από τη μεριά του ο Τζος Πάουελ είπε πως «είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω. Ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και είμαι έτοιμος να κάνω όσα μου ζητήσει ο προπονητής μου μέσα στο παρκέ. Πρέπει να κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσει ο κόουτς, να παίξουμε καλά στην άμυνα και να βάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παρκέ. Έχουμε και εμείς δυνατοί γραμμή ψηλών»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.