Το παραδέχθηκε και ο Μπάνκι! (vid)

Το παραδέχθηκε και ο Μπάνκι! (vid)

Αντώνης Κατσίκης
Το παραδέχθηκε και ο Μπάνκι! (vid)
Ο προπονητής της Σιένα, Λούκα Μπάνκι, παραδέχτηκε πως το χρονόμετρο σταμάτησε στην τελευταία επίθεση και έτσι ο Μπράουν πρόλαβε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

«Δεν το κατάλαβα εγώ, το κατάλαβαν οι συνεργάτες μου ότι έγινε λάθος. Σταμάτησαν το χρονόμετρο, όχι στην τελευταία επίθεση, αλλά λίγο νωρίτερα. Δεν ξέρω αν έγινε σκόπιμα, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, στο τέλος μας δόθηκε χρόνος και μας βοήθησε αυτό», είπε ο Ιταλός τεχνικός για την τελευταία φάση.

Όσο για το παιχνίδι είπε «συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων. Σίγουρα δεν ήταν το πιο θεαματικό παιχνίδι που έχετε δει ποτέ στην ζωή σας, αλλά Σιένα και Ολυμπιακός έπαιξαν με ένταση και προσπάθησαν για το καλύτερο ώστε να πάρουν τη νίκη. Αν ξεκινήσουμε από το τέλος, ήταν ένα τρελό φινάλε! Και οι δύο ομάδες άξιζαν τη νίκη. Θέλω να ευχαριστώ τους παίκτες μου για την εξαιρετική προσπάθεια που κατέβαλαν, παρότι ήμασταν σε πολύ δύσκολη θέση ειδικά μετά την ήττα με 30 πόντους στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την ομάδα μας. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ράσιτς, Τσάνικς και Όρτνερ ήταν ανέτοιμοι παίξουν. Όλοι οι παίκτες όμως προσπάθησαν για το καλύτερο, ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες μας μέσω της άμυνας. Χάσαμε πολλά σουτ, ενώ δεν είχαμε καλά στατιστικά. Η διαφορά των 11 βαθμών στο ranking των δύο ομάδων ήταν θέμα καρδιάς».