Πρόβλημα και με Πάουελ!
Με τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Σιένα. Το γόνατο του Τζος Πάουελ πρήστηκε στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρολεύκων» και ο Αμερικανός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, κάτι που συνεπάγεται ότι αυτομάτως η συμμετοχή του στον αγώνα με τους πρωταθλητές Ιταλίας γίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στον αγώνα Ολυμπιακός-Σιένα σε απόδοση 1.50 στην playbet
Το πρόβλημα του Πάουελ προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα των Πρίντεζη και Άντιτς που δεν προπονήθηκαν χθες (16/1). Ειδικά ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ δύσκολα θα προλάβει το ματς με τη Σιένα (18/1, 22.00) και ο Γιώργος Μπαρτζώκας πρέπει να βρει από... αλλού λύσεις για την γραμμή των ψηλών, ενόψει του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.