«Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κάχα»

«Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κάχα»

Φάνης Παναγιώτου
«Με ανεβασμένη ψυχολογία η Κάχα»
Στην αλλαγή τόσο της ψυχολογίας όσο και της αγωνιστικής εικόνας της Κάχα Λαμποράλ στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μιλώντας για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στη Βιτόρια.

«Η Ευρωλίγκα ξεκινάει ξανά από την αρχή και πρόκειται για ένα νέο πρωτάθλημα, αφού δεν μεταφέρεις τίποτα από την πρώτη φάση. Η Κάχα Λαμποράλ είναι μια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον προηγούμενο γύρο αλλά έχουν αλλάξει προπονητή, ανεβάζοντας ταυτόχρονα την ψυχολογία τους. Μπορεί κανείς να το καταλάβει αυτό από το γεγονός ότι προκρίθηκαν στο Top 16, παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα και έχουν πάρει ορισμένες εμφατικές νίκες που την έφεραν στην δεύτερη θέση», σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για να προσθέσει:

«Οι αριθμοί των παικτών τους είναι πολύ ανεβασμένοι τον τελευταίο μήνα και είναι φανερό ότι η αυτοπεποίθησή τους θα είναι σε διαφορετικό επίπεδο, από εκείνο όταν αγωνιστήκαμε ξανά στην έδρα τους πριν από ένα μήνα. Επίσης το ρόστερ τους έχει ενισχυθεί με τον Ομάρ Κουκ. Έχουν τις ίδιες πιθανότητες με όλες τις ομάδες για να πάνε στα playoffs και όχι λιγότερες επειδή τερμάτισαν 4οι στην πρώτη φάση»

Ο Γιώργος Πρίντεζης με την σειρά του συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το παιχνίδι αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με τα δύο προηγούμενα που κερδίσαμε κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ. Τα έχουμε διαγράψει από το μυαλό μας. Η Κάχα είναι τώρα διαφορετική και θα αλλάξει αγωνιστικά μετά την απόκτηση του Ομάρ Κουκ».