«Νίκη για τον γιο μου»

Ο Πέρο Άντιτς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας (19/11) και δήλωσε πως θέλει να κάνει… δώρο στο γιο του τη νίκη επί της Αναντολού Εφές (22/11).

«Νίκη για τον γιο μου»

«Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα από ότι στο πρώτο γύρο αν θέλουμε τη νίκη. Έχουμε δύο συνεχόμενες νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό. Γνωριζόμαστε καλά οι δύο ομάδες και θέλουν τη νίκη όσο και εμείς. Οπότε νομίζω πως πρέπει να παίξουμε με έξτρα πάθος και να αποδείξουμε πως θέλουμε περισσότερο τη νίκη από αυτούς, να παλέψουμε σε κάθε φάση για κάθε μπάλα. Ναι, είναι ένα έξτρα κίνητρο για εμένα αυτό. Τους τελευταίους δύο μήνες ήμουν στρεσαρισμένος λόγω του ότι η οικογένεια μου ήταν μακριά, αλλά τώρα που γεννήθηκε ο γιος μου νιώθω πάρα πολύ καλά, οπότε θα παίξω και γι' αυτόν, μακάρι να νικήσουμε και να του κάνω "δώρο" τη νίκη» δήλωσε ο Σκοπιανός πάουερ φόργουορντ.

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε πως «γενικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δείξει καλύτερο πρόσωπο. Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση, κάνουμε ό,τι ακριβώς ζητάει ο προπονητής και  έχουμε βρει ρυθμό και αυτό βγαίνει μέσα στα παιχνίδια γι' αυτό και ήρθαν οι μεγάλες νίκες και η καλή απόδοση. Θέλουμε να συνεχιστεί αυτό και νομίζω κόντρα στην Εφές θα συνεχίσουμε έτσι γιατί χρωστάμε και κάτι από την κακή μας εμφάνιση στην Πόλη. Είναι γενικά πολύ καλή ομάδα, πρέπει να κάνουμε ομαδική δουλειά ειδικά στην άμυνα. Φάρμαρ και Βούγιασιτς κάνουν πολύ δουλειά, αλλά νομίζω όλοι κάνουν σωστά πράγματα στο παρκέ γι' αυτό χρειάζεται προσοχή. Δεν είναι στη φύση του Ολυμπιακού αλλά ούτε και τη δική μας να μην παλεύουμε, αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Αν είναι να χάνουμε να χάνουμε, αλλά πρώτα να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και εάν η άλλη η ομάδα είναι καλύτερη ας μας κερδίσει. Δεν ξέρω τι έφταιξε ακριβώς εκείνη τη μέρα, δεν παίξαμε καθόλου καλά, κάτι, όμως, που δεν πρέπει να γίνει ξανά».