«Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός»

«Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Ξέρουμε πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Σι Τζέι Ουάλας, μέσω του προσωπικού του blog στην Ευρωλίγκα, αποθέωσε τον Ολυμπιακό, αλλά έστειλε και... μήνυμα στους Πειραιώτες τονίζοντας πως η Μπαρτσελόνα είναι πανέτοιμη για το τρόπαιο.

Ο 30χρονος φόργουορντ έγραψε ακόμη ένα... ξεχωριστό blog και αφού ενημέρωσε πως ετοιμάζεται να κουρευτεί, εξήγησε ποιοι είναι οι στόχοι της παρέας τους στην Πόλη.

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα στο Φάιναλ-Φορ πληρώνει 2.95 στην vistabet

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σι Τζέι Ουάλας

Μην περιμένετε να σας πω τα σχέδια μας. Ούτε και πως θα αντιμετωπίσουμε τα πικ εν ρολ ή πως θα παίξουμε σε άμυνα και επίθεση.

Ναι, έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε για τον Ολυμπιακό. Οι προπονητές μας έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά στις προπονήσεις και έτσι είμαστε πανέτοιμοι και για το Turkish Airlines Euroleague Final Four, αλλά και για τη Liga Endesa και τα εντός συνόρων ματς (διπλό μπόνους για τους χορηγόύς). Και να ξέρετε πως έχουμε καταλάβει πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός. Έχουμε ακόμη μερικές μέρες προετοιμασίας ως την Παρασκευή και θα δουλέψουμε ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ο απίστευτα ταλαντούχος Τσάβι Μοντόλιο έχει κανονίσει και οργανώσει τα πάντα για τους φίλους μας και τις οικογένειες μας, το πως θα μεταβεί η ομάδα στην Κωνσταντινούπολη, το τι θα γίνει με τα πούλμαν και γενικά ό,τι χρειάζεται ο καθένας μας. Η δουλειά του δεν είναι εύκολη, αλλά ως τώρα τα έχει πάει τέλεια.

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο Φραν Βάσκες, ο Τσακ Έιντσον, ο Τζο Ίνγκλις και ο Βίκτορ Σάδα: Τι έχουν κοινό αυτοί οι διαφορετικοί παίκτες; Σκεφτείτε καλά. Η απάντηση είναι πως όλοι κουρεύτηκαν πρόσφατα. Και ναι, εγώ θα ανήκω σε αυτό το γκρουπ παικτών από αύριο. Ήρθε η ώρα να μπω και εγώ σε αυτό το γκρουπ. Το μαλλί μου δεν μπορώ να το ελέγξω πια. Ήρθε η στιγμή να φρεσκαριστώ.

Υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα σημαντικά για το ματς και όχι τα μαλλιά μου, αλλά αυτά είναι απολύτως μυστικά. Όλοι στην ομάδα είναι ενθουσιασμένοι που θα πάρουμε μέρος στο Final Four και έχουμε στόχο τον τίτλο. Τέσσερις τεράστιες ομάδες και μόλις ένας νικητής. Ξέρετε ποιος πιστεύω ότι θα κερδίσει; Η Μπαρτσελόνα.

Ελπίζω να γράψω ακόμη ένα blog με το τι έγινε το Σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά ως τότε, πάρε μερικά τραγούδια να καταβάσετε. Τhis was tough because I have two tunes that I like right now. One is "Payphone" by Maroon 5, and the other is "Balada (Ao Vivo)" by Gusttavo Lima. By now everyone has heard "Ai Se Eu Te Pego" and learned the dance. I don't know if this song has a dance, but it's super legit and should be played on high volume. Regardless, I would download both.

Ορίστε και ένας άνθρωπος που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter. @urybonsoms. Eίναι ο διευθυντής επικοινωνίας της ομάδας μας. Πραγματικό παλικάρι, έχει βγάλει αρκετή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Τελευταία Νέα