«Θα επιστρέψουμε!»

«Θα επιστρέψουμε!»

Gazzetta team
«Θα επιστρέψουμε!»

bet365

Ο Μπο Μακ Κάλεμπ μίλησε στο gazzetta.gr και εμφανίστηκε σίγουρος για την επαναφορά της Σιένα στη σειρά με τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο παιχνίδι περιορίστηκε αρκετά από την άμυνα του Ολυμπιακού. Χωρίς τις καλές εμφανίσεις του η Σιένα αποκτά επιθετικό πρόβλημα. Ο αρχισκόρερ της ιταλικής ομάδας, Μπο Μακ Κάλεμπ μίλησε στο gazzetta.gr μετά το τέλος της προπόνησης και δεν έδειξε καθόλου απογοητευμένος από την νίκη των ερυθρόλευκων στο «Palaestra».

«Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα η νίκη του Ολυμπιακού», μας τόνισε αρχικά ο Μακ Κάλεμπ και συνέχισε: «Αυτό που προέχει είναι να ισοφαρίσουμε αύριο και μετά να πάμε στην Αθήνα για μια νίκη σε δύο προσπάθειες. Το κάναμε πέρυσι, γιατί να μην το κάνουμε και φέτος. Η σειρά των αγώνων δεν έχει τόση σημασία. Αυτό που μετράει είναι να φτάσεις στις τρεις νίκες, ακόμη κι αν χρειαστεί να πάρεις όλα τα παιχνίδια».

Σχετικά με το πρώτο ματς και το μπλακ άουτ που υπέστη η Σιένα στα τελευταία λεπτά ο Αμερικανός έβγαλε το καπέλο στους ερυθρόλευκους. «Δεν το περιμέναμε. Η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν θαυμάσια. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και το εκμεταλλεύτηκαν. Σε αυτό το επίπεδο κάθε λάθος πληρώνεται διότι όλες οι ομάδες διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Εμείς, αντί να τελειώσουμε το παιχνίδι όταν ξεφύγαμε στο σκορ επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να επανέλθει και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να ξανασυμβεί»

Πολύς λόγος έγινε για την φυσική κατάσταση των δύο ομάδων, τη διαφορά στις ηλικίες και τα σημάδια κόπωσης που εμφάνισε η Σιένα στα τελευταία λεπτά και για το αν υπάρχει πιθανότητα αυτό να της δημιουργήσει πρόβλημα και στο δεύτερο παιχνίδι. Ο Μακ Κάλεμπ ήταν εντελώς κάθετος: «Δεν υπάρχει θέμα κούρασης. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι του Ολυμπιακού βασίζεται στην ενέργεια και τη δύναμη, αλλά δεν έχουμε πρόβλημα να ακολουθήσουμε. Είμαστε πανέτοιμοι σωματικά για το επόμενο παιχνίδι, οφείλουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας και να ξεπεράσουμε την αντίσταση των αντιπάλων μας».

Όσο για το πώς περιμένει την αναμέτρηση της Παρασκευής ο άσος της Σιένα ήταν ξεκάθαρος. «Περιμένω και πάλι μια μεγάλη μάχη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά και θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια της σειράς θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να είναι η σειρά μας να χαμογελάσουμε».

ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΜΕ ΑΝΤΙΤΣ

Με το που ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Σιένα, στο παρκέ μπήκαν αμέσως οι παίκτες του Ολυμπιακού, έτσι συναντήθηκαν για λίγα λεπτά με τους αντιπάλους τους. Έτσι, οι δύο γνώριμοι από την εθνική Σκοπίων Άντιτς και Μακ Κάλεμπ έστησαν κουβεντούλα μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Τετ α τετ είχαν για λίγα λεπτά και ο Βασιλόπουλος με τον Ρακόσεβιτς.

 

Τελευταία Νέα