«Πάγωσε» η Ιταλία

«Πάγωσε» η Ιταλία

Gazzetta team
«Πάγωσε» η Ιταλία

bet365

Η νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα έκανε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο το μεγαλύτερο... σοκ ήταν για τα Ιταλικά Μέσα, που ήταν σίγουροι για την επικράτηση των πρωταθλητών τους.

Την νίκη του Ολυμπιακού επί της Σιένα ήταν πολλοί που την περίμεναν, αλλά ακόμη περισσότεροι εκείνοι που δεν την περίμεναν. Έτσι λοιπόν, σύσσωμος ο Ιταλικός Τύπος υποκλίνεται στους ερυθρόλευκους και αφήνουν να εννοηθεί ότι η πρωταθλήτρια Ιταλίας έκανε το περσινό λάθος του Ολυμπιακού και τον υποτίμησε.

Δείτε σε τίτλους μερικά από τα σχόλια των Ιταλικών Μέσων για την νίκη του Ολυμπιακού στην Τοσκάνη:

«Μια παρωδία της Σιένα. Στον πρώτο αγώνα της σειράς στην Ιταλία η Σιένα κατάφερε να χάσει έχασε από τους Έλληνες 82-75», γράφει η «Gazzettadellosport» με την ιστοσελίδα «ilcittadinoonline.it» να τονίζει: «Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη. Ο Λο πήρε τη νίκη για την ομάδα του με επιβλητική εμφάνιση στο φινάλε».

Ανάλογο είναι και το σχόλιο της Ιταλικής ιστοσελίδας «basketlive»: Ο Ολυμπιακός πάγωσε τη Σιένα στο πρώτο παιχνίδι», με την τοπική «sienanews.it» να αναφέρει σε πιο ήπιους τόνους: «O Ολυμπιακός κέρδισε την πρώτη κούρσα με τη Σιένα».

Η «basketinside» γράφει: «Η Σιένα χλευάστηκε από τον Ολυμπιακό στα τελευταία λεπτά», με την «blitzquotidiano» να προσθέτει: «Η Σιένα έπεσε στο σπίτι της από τον Ολυμπιακό». Όσο για την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, σημειώνει: «Ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Ολυμπιακός κέρδισαν τη Σιένα 75-82 και έγινε η πρώτη ομάδα που έσπασε την έδρα στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Ευρωλίγκα!»

 

Τελευταία Νέα