Xωρίς τρεις στη Μόσχα ο Ολυμπιακός!

Xωρίς τρεις στη Μόσχα ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία προβλήματα της τελευταίας στιγμής αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει του εκτός έδρας ματς της Τετάρτης του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εκτός Λο, Πρίντεζης και Κέσελ.

Ο Αμερικανός γκαρντ αντιμετωπίζει στοματικές διαταραχές και έτσι θα μείνει στην Αθήνα. Το ίδιο και ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος χτύπησε στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού στη σημερινή προπόνηση. Όσο για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο Έλληνας φόργουορντ των Κυπελλούχων Ελλάδος τραυματίστηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα μείνει για ακόμη μερικές μέρες εκτός δράσης.

Στη θέση των τριών θα ταξιδέψουν στην ρωσική πρωτεύουσα οι Μιχάλης Πελεκάνος, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Κατσίβελης. Εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα