Πιστοποιητικό και Μπέλτσερ
Στα γραφεία της Επιτροπής έδωσε το παρών και ο Θανάσης Μαρής ζητώντας να χορηγηθεί σε εκείνον το πιστοποιητικό συμμετοχής του Αμαρουσίου. Ο πρόεδρος της Επιτροπής εξήγησε ότι έχει ήδη δώσει την έγκριση του στον Ερασιτέχνη. Ο Μαρής προσκόμισε παρόλα αυτά, ένα χαρτί που δεν ήταν η εγγυητική επιστολή, αλλά μια αίτηση για να του χορηγηθεί η επιστολή. Μάλιστα, ο Μαρής είχε δώσει αυτό το χαρτί στην Επιτροπή και την προηγούμενη φορά που εξετάστηκε ο φάκελος του Αμαρουσίου και είχε απορριφθεί.
Ο Μαρής απευθύνθηκε στην Επιτροπή ως μέλος του ΔΣ του Αμαρουσίου, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει μετά την αθέτηση εκ μέρους του της συμφωνίας που είχε συναφθεί και έληγε την περασμένη Πέμπτη και τη δική του παραίτηση από το ΔΣ.
Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει γίνει νέο συμβούλιο στο Μαρούσι για να φύγει και τυπικά ο Μαρής και ο Γκάμαρης από τη σύνθεση του ΔΣ. Αυτό θα γίνει την Τρίτη και μέχρι τότε υπάρχει αγωνία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων» για ενδεχόμενη εμπλοκή στα διοικητικά της ομάδας.
Βέβαια, οι ισχυρισμοί των Γκάμαρη και Μαρή πρόκειται να «πέσουν» και σε νομικό επίπεδο καθώς αποδείχθηκε ότι προσκόμισαν στην εφορία ακάλυπτη επιταγή για να καλύψουν τα ρυθμισμένα χρέη της διοίκησης Βωβού. Παραβίασαν δηλαδή βασικούς όρους του προσυμφώνου.
Κοντά σε Μπέλτσερ
Μέσα σε όλα αυτά, ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι μετά τη φυγή όλων των παικτών που είχαν συμφωνήσει με τους Γκάμαρη και Μαρή έχουν μείνει μόνο με τους Σεφερίδη, Ακεψιμαϊδη, Νοέα και Βαβάτσικο.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εισηγήθηκε ήδη την απόκτηση των Γκαγκαλούδη και Κόμματου, αλλά ήδη έχουν τεθεί υπόψη του και ονόματα Αμεικάνων παικτών. Ο πρώτος που υπάρχει στη λίστα είναι ο Σεγκάδο Μπέλτσερ. Ο 31χρονος Αμερικάνος γκαρντ έχει πολύ καλές συστάσεις και φημίζεται για το σκοράρισμά του.
Την τελευταία πενταετία θήτευσε στην ισραηλινή Μπνέι Χασαρόν έχοντας την περασμένη σεζόν 10,4 πόντους κατά μέσο όρο και 2,5 ασίστ ανά αγώνα. Το Μαρούσι αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του και έπειτα θα ρίξει το βάρος για την εύρεση Αμερικάνου ψηλού.
«Ανεπιθύμητοι στην πόλη»
Ο Δήμος Αμαρουσίου πανηγύρισε φυσικά με την εξέλιξη, αλλά μιλώντας με σκληρή γλώσσα για τους Μαρή και Γκάμαρη αναφέροντας χαρακτηριστικά στην ενημέρωση που έκανε για το πιστοποιητικό συμμετοχής ότι «με την εξέλιξη αυτή μπαίνει τέλος στην περιπέτεια που είχε περιπέσει η ιστορική ομάδα της πόλης μας, εξαιτίας της αδυναμίας των επίδοξων αγοραστών της ΚΑΕ κ.κ. Μαρή και Γκάμαρη να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Αφενός να εξασφαλίσουν την απαραίτητη εγγυητική επιστολή για τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Και αφετέρου της αδυναμίας τους να ολοκληρώσουν τη διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ στην ιδιοκτησία τους, αφού αδυνατούσαν να πληρώσουν το φόρο μεταβίβασης των μετοχών.
Οι κ.κ. Μαρής και Γκάμαρης με τις ενέργειες τους και την αφερεγγυότητα που επέδειξαν έβλαψαν την ομάδα. Γι αυτό πλέον είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη».
«Δεν έχουν καμία σχέση»
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον Δήμο Αμαρουσίου είναι και η ανακοίνωση της ΚΑΕ, η οποία και καταφέρεται εναντίον των Γκάμαρη και Μαρή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «πλέον οι κκ Γκάμαρης και Μαρρής αποτελούν παρελθόν και είναι ανεπιθύμητοι για την ομάδα μας. Αποδείχθηκαν αφερέγγυοι και ανίκανοι να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις που κατ επανάληψη είχαν αναλάβει, ως υποψήφιοι αγοραστές της ΚΑΕ.
Έβλαψαν την εικόνα μιας ιστορικής ομάδας με σημαντικές επιτυχίες. Ακόμη και μετά την έκδοση του πιστοποιητικού και την αποδεδειγμένη αδυναμία τους να προσκομίσουν την εγγυητική, περιφέρονταν στους διαδρόμους της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και συμπεριφέρονταν σαν ιδιοκτήτες της ομάδας, διαδίδοντας ψέματα. Οι κκ Γκάμαρης-Μαρρής, πλέον δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα του ΓΣΑ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
