Θέλει κι άλλο EuroCup ο Κελάτι

Θέλει κι άλλο EuroCup ο Κελάτι
Ο Τόμας Κελάτι είναι έτοιμος να κατακτήσει για δεύτερη φορά στην καριέρα του το EuroCup αυτή την φορά με τη Χίμκι και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να τα καταφέρουν.

Ο 30χρονος γκαρντ της Χίμκι μίλησε αρχικά για το... πλεονέκτημα έδρας, αφού το Final Four διοργανώνεται στην έδρα τους: «Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα! Κατακτήσαμε έναν από τους στόχους μας που ήταν να φτάσουμε στους τελικούς. Σίγουρα είναι μεγάλο πλεονέκτημα το να παίξεις στην έδρα σου, εκεί που προπονείσαι κι αγωνίζεσαι.

Είναι ωραίο να παίζεις στην Ευρωλίγκα, αλλά ένας τίτλος σαν το EuroCup είναι εξίσου σημαντικός. Αυτή η διοργάνωση είναι αρκετά δύσκολη, υπάρχουν πολύ καλές ομάδες, ειδικά στα προημιτελικά».

Το 2010 μαζί με τον συμπαίκτη του Ματ Νίλσεν είχαν κατακτήσει τη διοργάνωση με τη Βαλένθια: «Το να κερδίσω το EuroCup με τη Χίμκι θα είναι τεράστια επιτυχία, ειδικά για εμένα και το φιλαράκι μου τον Ματ Νίλσεν. Μαζί είχαμε κατακτήσει την ίδια διοργάνωση πριν από δύο χρόνια με τη Βαλένθια. Όταν είσαι στην ηλικία μου και παίζεις μπάσκετ σε τόσο υψηλό επίπεδο το μόνο που σκέφτεσαι είναι το να κερδίσεις τίτλους. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να τα καταφέρουμε. Θυμάμαι όταν κερδίσαμε τη διοργάνωση με τη Βαλένθια το 2010. Ήταν καταπληκτικά, η όλη εμπειρία!».