Μαρκόπουλος: «Πρώτα η νίκη, μετά η διαφορά»

Μαρκόπουλος: «Πρώτα η νίκη, μετά η διαφορά»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαρκόπουλος: «Πρώτα η νίκη, μετά η διαφορά»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Πάση θυσία νίκη ζήτησε ο Σούλης Μαρκόπουλος από τους παίκτες του στο παιχνίδι με τη Ρίγα (13/12, 7.45μ.) ώστε να ελπίζουν στην πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ενώ στο μυαλό τους βρίσκεται και το -6 του πρώτου ματς.

Ο ΠΑΟΚ τρίτος βρίσκεται στο 1-3 πίσω από τη Ρίγα (2-2) και στο παιχνίδι στην Πυλαία θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ενώ δεύτερη σκέψη είναι η κάλυψη του -6 της Λετονίας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή του Μαρτίνας Αντριουσκεβίτσιους να παραμένει αμφίβολη και τον Δήμο Ντικούδη να προπονείτε σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε πως τους ενδιαφέρει να καλύψουν τη διαφορά, αλλά πρώτα κοιτούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα:

«Είναι ένα κρίσιμο ματς. Εμείς θέλουμε πάση θυσία τη νίκη για να ελπίζουμε ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης κι αν τα καταφέρουμε όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά. Σαφώς και μας ενδιαφέρει η διαφορά, αλλά πρώτα μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι, διότι έτσι και με νίκη στη Γαλλία, αλλά και με φυσιολογικό αποτέλεσμα στον αγώνα της Ρίγα με την Χίμκι την τελευταία αγωνιστική θα περάσουμε. Αν όμως κερδίσουμε και με διαφορά μεγαλύτερη των 7 πόντων θα είναι καλύτερα».

 

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ρίγα προσφέρεται σε απόδοση 1.30 στην vistabet.com

Όσο για τη Ρίγα τόνισε: «Η Ρίγα είναι μία γρήγορη ομάδα, που προσπαθεί να σουτάρει με ταχύτητα, έχει την ευχέρεια στα τρίποντα κι εμείς πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο ρυθμό που θα προσπαθήσει να δώσει στον αγώνα και να επιβάλλουμε πιο αργό τέμπο».


Τέλος αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει και την παρουσία των φιλάθλων: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Υπάρχουν προβλήματα, χθες δεν έκαναν δύο παίκτες προπόνηση, σήμερα δεν προπονήθηκε ένας ακόμη, θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον Αντριουσκεβίτσιους, γιατί έως τώρα δεν έχει προπονηθεί καθόλου. Είναι πάντως ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, έχει ενδιαφέρον να το παρακολουθήσει ο κόσμος και οι παίκτες σίγουρα έχουν ανάγκη από την βοήθεια του κόσμου σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.