«Αντίο» σε Ρωσία ο Κιριλένκο!

«Αντίο» σε Ρωσία ο Κιριλένκο!

Γιάννης Ράμμας
«Αντίο» σε Ρωσία ο Κιριλένκο!

bet365

Ο Αντρέι Κιριλένκο αποτελεί αναπόσπαστο μέλλος της Ρωσίας, αντιπάλου της Ελλάδος στο Εurobasket 2013, αλλά ενημέρωσε πως ήρθε η ώρα να ανοίξει μία παρένθεση, η οποία ίσως δεν κλείσει ποτέ!

Ο 32χρονος NBAer (Τίμπεργουλβς) της ρωσικής ομάδος επικαλέστηκε κούραση, η οποία τον εμποδίζει απ' τη συμμετοχή στις προσεχείς διοργανώσεις, αρχής γενομένης απ' το Eurobasket της Σλοβενίας (4-22/9).

«Κατέληξα σε μία απόφαση, η οποία, για να είμαι ειλικρινής, δεν ήταν εύκολη. Η συμμετοχή στην ομάδα αποτέλεσε τιμή κι ευθύνη όλα αυτά τα χρόνια κι είμαι χαρούμενος, που ήμουν μέλος της. Ευχαριστώ τον κόσμο και την ομοσπονδία για τη στήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους σε κάθε εμφάνισή μας. Πετύχαμε σπουδαία αποτελέσματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον η ομάδα έχει πολλές νίκες να πάρει» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Απ' την πλευρά του, ο νεοπροσληφθείς προπονητής της Ρωσίας, Φώτης Κατσικάρης, τόνισε πως «θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι μαζί μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016», όπως ο ίδιος ο παίκτης άφησε τον πρόεδρο της ομοσπονδίας της χώρας, Αλεκσάντερ Κρασνένκοφ, να ελπίζει.

Η Ρωσία βρίσκεται στον δ' όμιλο του Eurobasket 2013 μαζί με τις Ελλάδα, Ιταλία, Τουρκία, Σουηδία και Φινλανδία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα