Από την αρχή στα δύσκολα

Gazzetta team
Από την αρχή στα δύσκολα

bet365

Ρωσία, Ιταλία, Φινλανδία, Τουρκία και Σουηδία θα βρεθούν στον δρόμο της Εθνικής Ελλάδος στην πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ του 2013 που θα γίνει στη Σλοβενία.

Η Εθνική Ελλάδος κληρώθηκε λοιπόν στο τέταρτο γκρουπ του Ευρωμπάσκετ του 2013 μαζί με τις παραδοσιακές δυνάμεις (Ρωσία, Ιταλία, Τουρκία), την επικίνδυνη Φινλανδία και το... ερωτηματικό που ακούει στο όνομα Σουηδία.

Οι πρώτες τρεις ομάδες από κάθε γκρουπ παίρνουν την πρόκριση στη δεύτερη φάση, εκεί όπου θα σχηματιστούν δύο νέοι όμιλοι των έξι ομάδων. Από τη δεύτερη φάση θα προκριθούν οι πρώτοι τέσσερις κάθε ομίλου και στη συνέχεια σε χιαστί ματς θα δημιουργηθούν τα προημιτελικά.

Η Εθνική μας, εάν προκριθεί στη δεύτερη φάση, τότε στον νέο όμιλο που θα δημιουργηθεί θα πάρει αντιμετωπίσει τους τρεις που θα προκριθούν από τον 3ο όμιλο (Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Πολωνία, Γεωργία, Τσεχία).Το σπήλαιο λοιπόν έβγαλε... δύσκολα για την Εθνική μας στο Ευρωμπάσκετ που θα γίνει από τις 4-22 Σεπτεμβρίου του 2013 στην Σλοβενία. Οι αγώνες της «γαλανόλευκης» στην πρώτη φάση θα γίνουν στην πόλη Κόπερ ενώ στη δεύτερη φάση, εάν η Εθνική μας φυσικά προκριθεί, θα χρειαστεί να ταξιδέψει στη Λιουμπλιάνα.

Αναλυτικά τα γκρουπ που προέκυψαν:

1ος Όμιλος: Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Γερμανία, Ουκρανία, Βέλγιο, Ισραήλ
2ος Όμιλος: Σκόπια, Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λετονία, Σερβία
3ος Όμιλος: Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Πολωνία, Γεωργία, Τσεχία
4ος Όμιλος: Ρωσία, Ελλάδα, Ιταλία, Φινλανδία, Τουρκία, Σουηδία

 

Τελευταία Νέα