Στην αντεπίθεση Τεόντοσιτς και Κρστιτς

Gazzetta team
Στην αντεπίθεση Τεόντοσιτς και Κρστιτς

bet365

Η αλήθεια είναι πως δέχθηκαν σκληρή κριτική. Και τώρα που κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ήρθε η ώρα να... απαντήσουν. Ο λόγος για τους Τεόντοσιτς και Κρστιτς που τα «έχωσαν» σε σέρβικα ΜΜΕ.

Οι δύο παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαίνεται πως ξέχασαν πολύ γρήγορα την χαρά της πρόκρισης στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ του 2013 και βγήκαν στην... αντεπίθεση. Η Σερβία λίγο έλειψε να μείνει εκτός τελικής φάσης και εδώ και περίπου δέκα μέρες τα σερβικά ΜΜΕ δεν μιλούσαν και με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι Σέρβοι, όμως, το βράδυ της Τρίτης έδωσαν την απάντηση τους εντός παρκέ με το +17 επί του Ισραήλ και την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ με τους Τεόντοσιτς και Κρστιτς να μιλούν και εκτός των τεσσάρων γραμμών 24 ώρες μετά. «Αυτός είμαι και σε όποιον αρέσει. Θα ήθελα να αλλάξω κάποια πράγματα σε εμένα, αλλά πλέον δεν γίνεται. Γι' αυτό σε όποιον αρέσω» είπε ο Τεόντοσιτς σε δηλώσεις του και τα έβαλε και πάλι με συμπατριώτες του δημοσιογράφους. «Δεν μου αρέσει που γράφει ο καθένας ό,τι θέλει και δημιουργεί αρνητικό κλίμα για την ομάδα».

Από τη μεριά του, ο συμπαίκτης του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Νέναντ Κρστιτς, έκανε τη δική του επίθεση μέσω Twitter. «Όποιος δεν ξέρει, καλύτερα να μην μιλάει. Εμείς παίζουμε για τη χώρα μας σε κάθε διοργάνωση, καλύτερα ας κάνετε κριτική σε αυτούς που αρνούνται να αγωνιστούν».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα